Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 223 8778

Kreatív blog

Mit várhatunk egy kreatív gyémántszemes kirakótól?

Weboldalunkon számos kép közül lehet válogatni, szebbnél szebb tájképeket, állatos képeket kínálunk, melyet gyémántszemes kirakóval lehet kirakni.

Több alkalommal előfordult már, hogy a vásárlók jelezték, hogy szerintük az egyik szín nem lesz oda való, vagy a képen szereplő figura szája nem pontosan olyan, mint a képen.

Jelen cikkünkkel szeretnénk segítséget nyújtani a képekhez.

Így válassz tökéletes Karácsonyi ajándékot

Közeledik a Karácsony, egyre inkább nyitott szemmel járunk, és keressük szeretteinknek a tökéletes karácsonyi ajándékot. Van, aki azért választ kreatív terméket, köztük a gyémántszemes kirakót, vagy éppen a festés számok alapján termékeket, mert az ajándékozott már ismeri, és szereti ezeket a termékeket.

Ilyen esetben érdemes valami különlegességet válaszani, festés esetében ez a festés számok alapján FA alappal. 

Kreatív gyémántszemes kirakó esetén pedig válasszunk egy nagyobb képet, esetleg a már előre keretre feszített képek közül. 

A mennyiben Te ajándékozottad még feltehetően sosem próbálta a kreatív gyémántszemes kirakót, vagy a festés számok alapján szetteket, akkor épp itt az ideje, hogy megismerje.

Gyerekeknek különösen ajánljuk a kreatív termékeket, amellett hogy fejleszti őket, pár órára kiszakadnak a digitális világból, és átélhetik az alkotás örömét. 

Kinek tökéletes ajándék a kreatív gyémántszemes kirakó?

          

Vásárlóink visszajelzései alapján 5-70 éves korig mindenkinek. Ugyan a gyémántszemek mérete meglehetősen kicsi, de az 5 év felettiekben már jobban ég az alkotási vágy, mint a gyémántszemek kóstolgatása, ennek ellenére természetesen ne hagyjuk egyedül a csemetéket alkotás közben. Az idősebb korosztálytól érkezett visszajelzés alapján pedig lámpával, nagyítóval remekül lehet egy kirakóval boldogulni.

Stresszes életet élőknek kikapcsolódásra, egyedül élőknek unalom ellen, igazából szinte mindenki megtalálja az örömét a termékben.

Kinek válasszunk festés számok alapján terméket?

    

 

Festés termékünkre jellemzően 7-60 éves korig kaptunk visszajelzést, így ennek a korosztálynak bátran ajánljuk. A termék megadja az alkotás örömét annak ellenére, hogy nem kell hozzá festés tudás, a kezünket vezetik a számok. Ugyan nem mi találjuk ki, hogy mit fessünk, mégis olyan jó érzés, amikor összeállnak a színek, és egy remek kép tárul elénk.

Bátran bíztatunk hát mindenkit, hogy ajándékozzon kreatív élményt, és kreatív terméket karácsonyra. Nem utolsó sorban, minden termékünk legalább 1-2 napra lekötik az ajándékozottat, és az alkotás örömét megtapasztalni nagyon szép ajándék.

Egy másik fontos kérdés, hogy mit ábrázoljon a kép?

Nos, ezt valóban kicsit nehezebb kitalálni, hogy milyen lehet az ízlése annak, aki még sosem próbált ilyen termékeket, de egy biztos. A csodás tájképekkel nem lehet betelni. Annak aki szereti az állatokat, érdemes állatos képet választani. A csendélet, virágos képek, emberek a képen már megosztó, ezért elsőre érdemes állatos, vagy tájképet választani.

Képeink csodás dobozban vannak, ezért könnyű őket szép karácsonyi csomagolásba öltöztetni, és nem utolsó sorban magyar nyelvű használati útmutatót adunk a termékekhez, és ügyfélszolgálatunk is készségesen válaszol, ha bármilyen kérdése lenne az ajándékozottnak.

Kellemes készülődést az ünnepekre, Kreatív kalandra fel, ajándékozz bátran kreatív terméket, legyen az gyémántszemes kirakó, festés számok alapján, karckép, vagy bármi más.

 

 

Hány éves kortól ajánljuk a gyémántszemes kirakót? 

Az örök kérdés: Kör vagy négyzet gyémántszemes kirakót válasszunk?