Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 223 8778

Kreatív blog

Számtalan ok van arra, hogy ünnepi vásárlásainkat különlegessé tegyük. A meglepetések, az apró figyelmességek és a gondosan kiválasztott ajándékok mind hozzájárulnak a szezon varázsához. Webáruházunk most egy újabb szintre emeli az ünnepi készülődést, mert mostantól díszcsomagolást is kérhetsz megrendeléseidhez!

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani kedves Vásárlóinknak a hírlevélre feliratkozással kapcsolatos promóciónkkal kapcsolatban. 

A promócióban ez szerepel: 

Csak add meg az email címed, iratkozz fel a hírlevelünkre,  és megjutalmazunk 1000 Ft kedvezménnyel, amelyet akár már most is felhasználhatsz ha legalább 10 000 Ft értékben vásárolsz. 

Az alábbiakban részletesen kifejtem a mondat jelentését:

  1. "Csak add meg az email címed, iratkozz fel a hírlevelünkre": Arra ösztönzi az embereket, hogy regisztráljanak a hírlevélre, azaz adják meg az email címüket a cég számára. Ezáltal képesek leszünk közvetlenül kommunikálni a felhasználókkal, értesíteni Önöket új termékekről, promóciókról vagy más fontos információkról.

  2. Aki nem adja meg az email címét, nem kap kuponkódot.
  3. "Megjutalmazunk 1000 Ft kedvezménnyel": A regisztrációért cserébe cégünk 1000 Ft kedvezményt kínál a résztvevőknek.

  4. "Amelyet akár már most is felhasználhatsz, ha legalább 10 000 Ft értékben vásárolsz": A kedvezmény csak akkor használható fel, ha a felhasználó legalább 10 000 Ft értékben vásárol cégünk weboldalán.

  5. Egy ember egy kupont csak egy alkalommal használhat fel: a kapott 1000 Ft kedvezményt csak egyszer lehet felhasználni. Tehát, ha valaki már kihasználta a kuponját, nem kap újabb kedvezményt ugyanarra a regisztrációra.

  6. Ha valaki nem adja meg az email címét, akkor nem fog kupont kapni: Az ajánlat kizárólag azoknak szól, akik regisztrálnak a hírlevélre, tehát azoknak, akik megadják az email címüket. Aki nem teszi ezt meg, az nem részesül a kedvezményből.

  7. Aki már fel van iratkozva a hírlevelünkre, nem tud újra feliratkozni. Azaz ha már fent vagy a hírlevél listánkon akkor nem tudsz újra feliratkozni a kedvezményért cserében. 
  8. Mivel egy vásárló egy kedvezményt egyszer használhat fel, ezért akkor sem tudsz feliratkozni, ha leiratkozol, majd újra feliratkozol, mert a rendszer rögzíti a vásárlókat, és érzékeli, ha már használtad a kupont. 

Színezni a gyerekeknek kell - igaz? Felnőttkorra illik kinőni, millió más, ennél sokkal fontosabb és aggasztóbb dolgunk van: dolgozunk, bevásárlunk, főzünk, meetingek vannak, a barátok, a meccs. Semmi időnk és kedvünk sincs színezni, pedig, olyan jó volt és olyan jó látni ahogy a gyerekünk elmélyed, rajzol… várjunk csak, lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni?  

Kevés olyan kreatív játék, elfoglaltság van, amelyik olyan hirtelen lett sokak kedvence, mint a gyémántszemes kirakó, amely egyrészt segít kicsit kiszakadni a hajtásból, csen egy kevés énidőt, emellett számtalan szuper előnye is van – a felnőtteknek és a gyerekeknek – egyaránt. Íme, összegyűjtöttük melyek ezek. Spoiler: meg fogsz lepődni!

Gyémántszemes kirakók használata kezdőknek

Gyémántszemes kirakó olyan szórakoztató és kihívást jelentő hobbi, amely sok embert vonz és nyújt sok örömet. Ezek a kirakók számos méretben és témában kaphatók, így könnyen megtalálhatod a megfelelőt a számodra.

Gyémántszemes kirakók nagyszerű kreatív termékek, szuper elfoglaltság kicsiknek és nagyoknak. Ezek a kreatív kirakók nem csak kikapcsolódást nyújtanak, hanem különféle előnyökkel is járnak.

Tökéletes ajándéknak is, de nézzük most az előnyeit: 

 

Mit várhatunk egy kreatív gyémántszemes kirakótól?

Weboldalunkon számos kép közül lehet válogatni, szebbnél szebb tájképeket, állatos képeket kínálunk, melyet gyémántszemes kirakóval lehet kirakni.

Több alkalommal előfordult már, hogy a vásárlók jelezték, hogy szerintük az egyik szín nem lesz oda való, vagy a képen szereplő figura szája nem pontosan olyan, mint a képen.

Jelen cikkünkkel szeretnénk segítséget nyújtani a képekhez.

Így válassz tökéletes Karácsonyi ajándékot

Közeledik a Karácsony, egyre inkább nyitott szemmel járunk, és keressük szeretteinknek a tökéletes karácsonyi ajándékot. Van, aki azért választ kreatív terméket, köztük a gyémántszemes kirakót, vagy éppen a festés számok alapján termékeket, mert az ajándékozott már ismeri, és szereti ezeket a termékeket.

Ilyen esetben érdemes valami különlegességet válaszani, festés esetében ez a festés számok alapján FA alappal. 

Kreatív gyémántszemes kirakó esetén pedig válasszunk egy nagyobb képet, esetleg a már előre keretre feszített képek közül. 

A mennyiben Te ajándékozottad még feltehetően sosem próbálta a kreatív gyémántszemes kirakót, vagy a festés számok alapján szetteket, akkor épp itt az ideje, hogy megismerje.

Gyerekeknek különösen ajánljuk a kreatív termékeket, amellett hogy fejleszti őket, pár órára kiszakadnak a digitális világból, és átélhetik az alkotás örömét. 

Kinek tökéletes ajándék a kreatív gyémántszemes kirakó?

          

Vásárlóink visszajelzései alapján 5-70 éves korig mindenkinek. Ugyan a gyémántszemek mérete meglehetősen kicsi, de az 5 év felettiekben már jobban ég az alkotási vágy, mint a gyémántszemek kóstolgatása, ennek ellenére természetesen ne hagyjuk egyedül a csemetéket alkotás közben. Az idősebb korosztálytól érkezett visszajelzés alapján pedig lámpával, nagyítóval remekül lehet egy kirakóval boldogulni.

Stresszes életet élőknek kikapcsolódásra, egyedül élőknek unalom ellen, igazából szinte mindenki megtalálja az örömét a termékben.

Kinek válasszunk festés számok alapján terméket?

    

 

Festés termékünkre jellemzően 7-60 éves korig kaptunk visszajelzést, így ennek a korosztálynak bátran ajánljuk. A termék megadja az alkotás örömét annak ellenére, hogy nem kell hozzá festés tudás, a kezünket vezetik a számok. Ugyan nem mi találjuk ki, hogy mit fessünk, mégis olyan jó érzés, amikor összeállnak a színek, és egy remek kép tárul elénk.

Bátran bíztatunk hát mindenkit, hogy ajándékozzon kreatív élményt, és kreatív terméket karácsonyra. Nem utolsó sorban, minden termékünk legalább 1-2 napra lekötik az ajándékozottat, és az alkotás örömét megtapasztalni nagyon szép ajándék.

Egy másik fontos kérdés, hogy mit ábrázoljon a kép?

Nos, ezt valóban kicsit nehezebb kitalálni, hogy milyen lehet az ízlése annak, aki még sosem próbált ilyen termékeket, de egy biztos. A csodás tájképekkel nem lehet betelni. Annak aki szereti az állatokat, érdemes állatos képet választani. A csendélet, virágos képek, emberek a képen már megosztó, ezért elsőre érdemes állatos, vagy tájképet választani.

Képeink csodás dobozban vannak, ezért könnyű őket szép karácsonyi csomagolásba öltöztetni, és nem utolsó sorban magyar nyelvű használati útmutatót adunk a termékekhez, és ügyfélszolgálatunk is készségesen válaszol, ha bármilyen kérdése lenne az ajándékozottnak.

Kellemes készülődést az ünnepekre, Kreatív kalandra fel, ajándékozz bátran kreatív terméket, legyen az gyémántszemes kirakó, festés számok alapján, karckép, vagy bármi más.

 

 

Hány éves kortól ajánljuk a gyémántszemes kirakót? 

Az örök kérdés: Kör vagy négyzet gyémántszemes kirakót válasszunk?