Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 223 8778

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Www.Kreativgyemantbolt.hu
Cím:
8400 Ajka, Kosztolányi Dezső u 14/a
Telefon:
Áruház neve:
Kreatív Gyémánt Webáruház
Adószám:
26684864-1-13
Cégjegyzék szám:
13-09-198672
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Pest Megyei
Kapcsolattartó neve:
Evanor Market Kft
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 20 223 8778
Kapcsolattartó e-mail címe:
A minimum rendelés összege:
Bruttó 500 Ft
Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfőtől péntekig: 10-18-ig +36 20 223 8778 Hétvégén, valamint hétköznap 18-10 óráig: info@kreativgyemantbolt.hu
Szállítás
MyGLS házhozszállítás utánvéttel, ha az utánvételes fizetési módot választotta
mygls_api
A megrendelését a GLS Futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz és a rendelés teljes összegét a futárnál kell kifizetnie.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 998  Ft
1 600 Ft
24 999  Ft
-
ingyenes
MyGLS futárszolgálattal házhozszállítás, ha a Barion bankkártyás fizetési módot választotta.
mygls_api
Ezt a szállítási módot akkor válassza, ha oldalunkon a Barion bankkártyás fizetéssel szeretné kifizetni a rendelés teljes összegét és házhozszállítást szeretne kérni.
Megrendelését a GLS futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 998  Ft
1 600 Ft
24 999  Ft
-
ingyenes
MyGLS csomagpontra szállítás
mygls_api_dropoffpoints
Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a csomagpontok, automaták már telítettek, sok esetben nem tudjuk feladni a csomagot, ha ide kérik az árut, mert a rendszer érzékeli, hogy nincs már szabad kapacitás.
Ha van rá lehetőségük, kérjük NE rendeljenek csomagpontra, vagy Automatába, mert nem fogjuk tudni átadni a futárnak ha nincs hely az automatában, csomagpontban.

GLS csomagpontra történő szállítás.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 998  Ft
1 200 Ft
24 999  Ft
-
ingyenes
Bankkártyás Fizetés MyGls Szállítás Szlovákia, Szlovénia, Románia, Horvátország, Ausztria, Csehország
Bankkártyás Fizetés MyGls Szállítás Szlovákia, Szlovénia, Románia, Horvátország, Ausztria, Csehország
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
4 200 Ft
Személyes átvétel raktárunkban Ajkán
Rendelésed szerdán 9-11 óra között veheted át Ajkán a Raktárunkban, kizárólag előre fizetés esetén, mivel házi pénztárt nem kezelünk. Ha az időpont nem megfelelő, keresd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 223 8778 telefonszámon (10 -18-ig hívható), amennyiben tudnak, adnak más olyan időpontot, amikor a terméket átveheted.
Szállítási költség: 0 Ft
GLS Németország
Szállítási költség: 6 500 Ft
Ajándékutalvány
Ezt a szállítási módot csak abban az esetben választhatod, ha a kosaradban csak ajándékutalvány van.
Szállítási költség: 0 Ft
MPL futárszolgálat
mpl
Szállítási idő: 10 munkanap
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. Magyarország Kormánya kötelez minket, hogy biztosítsuk a Postai szállítás lehetőségét, így elérhetővé tettük ügyfeleink számára ezt a lehetőséget.
Cégünknek nincs szerződése a Magyar Postával, ezért nem kapunk kedvezményes árakat, valamint nem jönnek ki a csomagért. Csomagfeladást heti 1 alkalommal tudunk vállalni, pénteki napon, ekkor van lehetőségünk Postára vinni a csomagot. Kérjük, hogy ennek figyelembevételével válassza ezt a lehetőséget. 
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
6 990 Ft
Fizetés
Utánvéttel
A megrendelt csomagokat Futárszolgálat kézbesíti az Ön részére és a megrendelés teljes összegét a futárnak kell kifizetnie. A megrendelt csomagokat átlagosan 3-5 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz.

Bankkártyás fizetés BARIONnal
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Figyelem!
Információk a weboldalon történő bankkártyás fizetéshez
A bankkártyás fizetéshez kétfaktoros hitelesítés szükséges 2021. Január 01-től, ezért az interneten történő vásárlási folyamat több lépésre oszlik. Emiatt több vásárlónk kellemetlenséget tapasztal, és sikertelen fizetéssel küszködik. A hiba nem a mi oldalunkon van. Webáruházunkban bankkártyás fizetési móddal történő vásárlás esetén ez a következőket jelenti:
A kétfaktoros hitelesítés további hitelesítést igényel a kártyát kibocsátó banktól a webáruházban történő vásárlás után.
Tehát weboldalunkon a fizetést követően a vásárlás befejezése után a bank webhelyére vagy alkalmazásába kell mennünk, ahol például meg kell adni egy biztonsági kódot, vagy jóvá kell hagyni a tranzakciót. Ez bank függő, kérjük, hogy tájékozódjon a bankjánál a kétfaktoros hitelesítésről.
Mielőtt a bankkártyás fizetési módot használhatnák az internetes vásárlásokhoz, a többtényezős hitelesítést először a kártyakibocsátó banknak kell aktiválnia.
Sokan megriadnak a Barion-os fizetéstől, mondván, hogy nekem nincs Barion tárcám, akkor nem tudok fizetni. De igen. A Barion csak egy eszköz, mindenkinek a saját bankkártya adataival kell az oldalon fizetnie, és csak abban az esetben kell bejelentkezni a Barion fiókba, ha rendelkezel azzal. Minden egyéb esetben a bankkártya adatokat kell megadni.
Reméljük, hogy ezek az információk a jövőben a megkönnyítik a vásárlást és a fizetést oldalon, várjuk a következő megrendelését!

A megrendelés leadását követően a "fizetés" ikonra kattintva tudja végrehajtani a bankkártyás fizetést.
Amennyiben a vásárláskor a bankkártyás fizetést nem teljesíti, abban az esetben a rendelését töröljük.

A bankkártyás fizetést a leírtak alapján a vásárláskor kell teljesíteni, a rendelés véglegesítését követően és nem a futárnál a kiszállításkor.
Külföldről Barion Fizetés MyGls Szállítás Szlovákia, Szlovénia, Románia, Horvátország, Ausztria, Csehország
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Kérjük, csak akkor válassza ezt a fizetési módot, ha az alábbi országok valamelyikébe rendel: Szlovákia, Szlovénia, Románia, Horvátország, Ausztria, Csehország
A megrendelést követően ne zárja be az ablakot, hanem várjon, míg a fizetési felület megjelenik.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!