Kreatív blog

Hány éves kortól ajánljuk a gyémántszemes kirakókat?

2021.02.17 18:13
Kreatív Gyémánt Webáruház

Hány éves kortól ajánljuk a gyémántszemes kirakót? 

Az egyik leggyakoribb kérdés… Mindig azt írjuk rá, hogy gyermekfüggő. Eszembe jut a keresztlányom, akit a kreatív termékek csomagolása kb 5 percig kötötte le egészen 8 éves koráig, most már szereti a gyémántszemes kirakót, és anyuka is örül, mert a telefon helyett a gyémántszemeket nyomkodja.

Minden gyermek más és más, vannak türelmetlenebb, izgágább gyermekek, akiknek nincs türelmük egy 19 200 szemből álló termék kirakásához. Van olyan, aki anyukának besegít, és olyan anyuka is van, akinek már duplán kell rendelni, mert a gyerkőc lenyúlja a készletet. (Halkan teszem hozzá, inkább ezt, mint a telefont, vagy éjszaka a kocsi kulcsot :) )

Sok 4 éves kislány nagyon szereti a kirakót, és vannak bizony fiúk is, akik kedvelik termékeinket.

Facebook oldalunkon megkérdeztük vásárlóinkat, hogy hány éves a legfiatalabb rajongónk, itt megtalálhatóak a gyermek alkotással kapcsolatos képek: https://www.facebook.com/kreativgyemant/posts/505184120858400

 

Hogy válasszunk terméket egy gyermeknek?

Ha még nem vette el a Te termékedet, és nem tudod, hogy leköti e vagy sem, válassz egyszerűbb termékeket. Ilyen lehet egy kulcstartó, vagy egy részben kirakható gyémántszemes kirakó kép.

Később lehet kisebb képeket venni, vagy füzetet, tolltartót, ezt mind- mind nagyon szeretik a gyerekek (is).

Miért jobb, ha a gyermeked kreatív munkával köti le magát, és nem a telefonnal, számítógéppel?

A kreatív munka alatt a gyermekek esetén fejlődik az agy, a logikus gondolkodásmód, elmélyednek, türelemmel vannak egy - egy termék alkotásakor, nő a koncentrációs képesség, és megtapasztalják, milyen az alkotás öröme. Sok kislány és kisfiú nagyon szeret az anyukájával együtt dolgozni, és egy nagyobb képen dolgoznak hetekig anyával, ez a kettejük közös ideje, a szabadidő, amikor egyikőjük sem a problémákkal, iskolával, munkahellyel foglalkozik, csak a gyémántszemekkel. Nagyon jól ki lehet zökkenteni azokat a gyerekeket kreatív munkával, akik hajlamosak leragadni egy problémánál, és nem tudnak túl lépni valamilyen traumán, vagy sérelmen. Bár kívánjuk minden gyermeknek, hogy az élete vidám legyen és csodálatos, de ha mégis akad valami feldolgozni való, akkor kreativitással segíthetünk nekik. 

 

Számunkra nagyon fontos, hogy a termékeink kikapcsolódást, szórakozást nyújtsanak vásárlóinknak, és élvezetes legyen a termék használata, ezért igyekszünk minden információt megadni a termékekhez. Amennyiben további kérdés merül fel Önökben a vásárlás előtt, alatt vagy után, bátran keressenek minket elérhetőségeinken.

Jó szórakozást kívánunk, és kreatív kikapcsolódást termékeinkhez.

Webáruház készítés