TOP termékek

Házhozszállítás

Kreatív blog

Kör vagy négyzet gyémántszemes kirakót válasszunk?

Kreatív Gyémánt Webáruház
2021.02.17 18:13

Az örök kérdés: Kör vagy négyzet gyémántszemes kirakót válasszunk?

A leggyakoribb kérdés, amit feltesznek nekünk leendő vásárlóink.  Általánosságban azt szoktuk mondani, hogy a kört könnyebb rakni, a négyzet viszont sokkal szebb, mert teljes felületen kis gyémántszemek vannak, és nagyon szép, ugyanakkor sokkal nagyobb odafigyelés és türelem kell hozzá. Sokan kezdik körrel, és aztán megpróbálják a négyzetet, de van olyan is aki csak a négyzetet, vagy csak a kört választja. Ki kell tapasztani. A kör alakú gyémántszemek esetén nem érintkeznek a gyémántszemek 100%-ban egymással, míg a négyzet esetén igen. Azt is hozzátenném, hogy 3 méteres távolságról már senki nem tudja megmondani, hogy kör vagy négyzet van a képen.

Kezdőknek szoktuk javasolni, hogy próbálják meg a kört előbb, aztán ha tetszik a termék, akkor válasszák a négyzetet. Több olyan vásárlónk is van azonban, akik elsőnek a négyzetet próbálták meg, és nem is változtattak később sem, maradtak annál.

Sok oldalon kör és kocka köves termékként emlegetik a kör és a négyzet alakú gyémántszemes kirakókat, a két termék ugyanolyan. Kő, vagy gyémántszem, mindegyik a kis műanyag szem elnevezése. A gyémántszemek, azaz a műanyag szemek mérete kör alakú kirakó esetén 2,8 mm átmérő, négyzet – azaz kockaköves kirakó esetén 2,5 mm széles,, 2,5 mm hosszú.

Senkit sem szeretnénk megtéveszteni, a termék nem gyémántból van. Kaptunk már olyan kritikát, hogy a termék neve gyémántszemes kirakó, de biztos nem lehet gyémánt, mert ahhoz túl olcsó.

A meglátás helyes, a terméknek ez a fantázia neve. Egészen pontosan az angol megnevezés Diamond Painting, azaz gyémánt festés. Mi azért nevezzük gyémántszemes kirakónak, mert nem festeni kell a terméket, hanem kirakni. A kis szemek valóban nem gyémántból, hanem műanyagból vannak. Azonban az elkészült kép olyan szépen csillog, mint egy gyémánt, de természetesen ez műanyag, és nem gyémánt.

Számunkra nagyon fontos, hogy a termékeink kikapcsolódást, szórakozást nyújtsanak vásárlóinknak, és élvezetes legyen a termék használata, ezért igyekszünk minden információt megadni a termékekhez. Amennyiben további kérdés merül fel Önökben a vásárlás előtt, alatt vagy után, bátran keressenek minket elérhetőségeinken.

Jó szórakozást kívánunk, és kreatív kikapcsolódást termékeinkhez.