Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 223 8778

Elefántok Kör alakú Gyémántszemes kirakó kerettel 40x50

Kör alakú gyémántszemes kirakó kerettel

Kreatív gyémánt kirakó szett tartalma

 

  • Számozott kép kerettel, melynek mérete 40x50 cm
  • Az alap, melyre a gyöngyöket kell felhelyezni, öntapadós felületű, ezért a kis gyémántszemek könnyen felhelyezhetőek, és rajta maradnak
  • A csomag tartalmaz egy ceruza szerű eszközt, mely a kreatív gyémántszemek felhelyezéséhez alkalmazható
  • Tároló tálcácska a gyémántszemeknek, melyből az eszköz segítségével a kreatív gyémántszemek könnyen felvehetőek
  • A teljes kreatív gyémántszem mennyiséget, mellyel a kép kirakható
Nincs raktáron
6 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
Részletek

Kreatív gyémántszemes kirakó szett kerettel, mellyel egy igazán látványos és díszes képet lehet elkészíteni, majd büszkén mutathatja meg ismerőseinek lakásának ezen kiemelkedő díszét amit Ön, saját maga készített el.
A kreatív gyémánt képet megtekintve rendkívül bonyolultnak és végeláthatatlannak tűnik a gyémántszemes kirakóval történő képkészítés, de higgye el, hogy a szettben lévő eszközökkel és segédlettel ez már nem lesz bonyolult.
Amellett, hogy végre "kiélheti" kreatív hajlamait a kreatív gyémántszemes kirakóval, a kép kirakása közben gondolatait az átlagos hétköznapi problémákról elterelheti, egyszerűen szórakozva alkothat olyat, amit garantáltan meg fog csodálni, aki meglátja. Ezt nyújtja Önnek a kreatív gyémánt kirakó.

 

Használati utasítás a gyémántszemes kirakóhoz

 

  1. Celofán fedi el a ragasztós felületet, mely színkódolva van.
  2. Mindig csak annyi celofánt szabad eltávolítani, amennyi felületet ki akarunk rakni, mivel ez a celofán védi a lapot a szennyeződésektől.
  3. 3. A kis ceruzát nyomjuk bele a ragacsos gyanta szerű párnába, ez biztosítja azt, hogy a gyöngyök az eszközzel felvehetőek legyenek. A kis ceruza segítségével vegyük fel a kívánt színű kreatív gyémántot, és helyezzük a megfelelő helyre. A kis gyémántszemek színenként külön vannak csomagolva.
  4. Minden kis csomagon található egy szín azonosító szám, melyet a képen szereplővel be kell azonosítani.

 

Kreatív gyémánt kirakóhoz videó segédlet

 

 

 

Tippek: Vászon a keretre van feszítve. Tegyen egy könyvet a vászon alá, kényelmesebben tudja felhelyezni a gyémántszemeket. A gyémántszemeket felhelyezés után nyomja rá a vászonra. (Henger segítségével, vagy helyezze könyvek közé a felületet. ) Ennyire egyszerű. Kellemes kikapcsolódást kívánunk a kreatív gyémánt kirakó szetthez!

 

Adatok
Gyémántszem alakja
Kör
Cikkszám
SGA1648_kor
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek