Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 223 8778

Nexo Knights Ultimate Clay Lego

Nexo Knights Ultimate Clay Lego 70330

 

Nexo Knights Ultimate Clay Lego gyerekjáték, egy 72 elemből álló lego játék, ami számtalan gyerek kedvenc játéka, ami szinte minden lego játékról elmondható.

A lego napjainkra mind a gyerekek, mind a felnőttek kedvenc játékává vált, ezért is mondható az egyik legnépszerűbb játéknak.

Készítse el gyermekével közösen a legot, majd hagyja, hogy gyermeke kellemesen játsszon, szórakozzon.

A lego szett alkalmas önmagában is szórakozásra, de korábban már beszerzett legoinknak is kiemelkedő kiegészítője lehet.

A  Nexo Knights Ultimate Clay Lego 7-14 éves korosztálynak ajánlott. 

 

Nexo Knights Ultimate Clay Lego játék története

Pörgesd a kardokat az Ultimate Clay ultra páncélján, hogy az ellenséget ledöntse a lábáról! Rögzítsd a négy lávasárkány szárnyat és égesd őket a levegőből, ha pedig nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, védd meg magad az ellenség halálos fegyvereitől az erőtér koronggal! Olvasd be a pajzsokat, hogy javítsd a harci képességeidet, és gyűjts össze minél több egyedi képességet a digitális gyűjteményedbe a MERLOK 2.0 applikációval, hogy túljárj Jestro és a gonosz lávaszörnyek eszén, és ki tudd szabadítani a LEGO NEXO KNIGHTS lovagokat! Olvass be 3 NEXO Erőt: a Kardtornádót, a Lávasárkányt és az Erőteret.

Nincs raktáron
6 900 Ft
Adatok
Cikkszám
PABC-70330
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek